ALTEN LODGE

- The Arctic Escape -

FRI_0020.jpg

VI MØTES PÅ ALTEN LODGE

Alten Lodge har perfekt beliggenhet mellom fjord og fjell, bare 15 minutter fra Alta og 1,5 time fra Hammerfest. Vi setter sammen pakker inkludert møterom, servering, overnatting og aktiviteter avhengig av deres ønsker og sesong. Med Finnmarksvidda rett utenfor døra ligger alt til rette for unike opplevelser med dine kolleger.


…mellom fjord og fjell

Alten Lodge er plassert mellom Altafjorden i vest og Finnmarksvidda i øst. Her vil du finne roen og stillheten du søker. Vinterstid vil du også kunne oppleve nordlyset som blafrer over deg mens du koser deg i jacuzzien.

Anlegget har en lodge og tre mindre hytter. I selve lodgen er det 9 rom, hvorav 8 rom har dobbeltsenger og et rom har køyeseng. Hvert rom har eget bad og toalett. Dobbeltsengene kan enkelt trekkes fra hverandre slik at man får 16 enkeltsenger og en køyeseng, det er totalt 18 sengeplasser på lodgen. Videre på lodgen er det en større stue, en mindre hems og en åpen kjøkkenavdeling, samt to langbord for bespisning eller kurs & konferanse. Ved selvhushold står dere selv for kjøkkentjenesten, rydd og vask. Vi kan også stille med vertskap som tar imot dere med åpne hender, varme hytter, å servere frokost/lunsj/middag.

På hyttene er det to rom med familiekøye, det vil si dobbeltseng med køyeseng, totalt 3 sengeplasser på hvert rom. Hver hytte har et bad med badstue, et lite hyttekjøkken, sofa og kjøkkenbord.

På utsiden av lodgen har vi en stor-lavvo der vi holder foredrag om Alta sin historie, fra helleristningen og frem til moderne tid. Her kan vi servere bidos etterfulgt av kaffe og kake. Lavvoen har et stort ildsted i midten og varmevifter under bordene. Lavvoen kan også brukes til andre sosiale arrangement.

ALTEN LODGE

  • Overnatting med totalt 36 sengeplasser

  • Jacuzzi og badstue

  • Uteområde med benker, bålpanne og vakker fjordutsikt

  • Stor-lavvo for sosial happening og foredrag om Altas historie

  • 15 minutter unna Alta flyplass. 1,5 time fra Hammerfest.

  • Selvhushold eller vertskap


Send oss en melding så tar vi kontakt. Du kan også sende en mail til contact@nordekspedisjon.no eller ringe 909 83 186 for en uforpliktende prat.

Navn *
Navn

Vi tilpasser kurs, konferanse & teambuilding

Ta kontakt for en uforpliktende prat: Tlf. 909 83 186

_FRI2831-HDR-Edit.jpg