Destinasjon Alta

 
 

NÆRMERE ENN DU TROR…

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Maecenas non leo laoreet, condimentum lorem nec, vulputate massa. Nulla eu pretium massa. Mauris egestas at nibh nec finibus. Donec eget risus diam. Fusce at massa nec sapien auctor gravida in in tellus.

Sed a ligula quis sapien lacinia egestas. Mauris id fermentum nulla. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero. Donec eu est non lacus lacinia semper. Suspendisse nec congue purus.

 
 
NORDLYSKATEDRALEN.jpg

_DSC1709.jpg

Fjord- & hvalsafari

Vi har en Polar Cirkel 845 RIB båt med plass til opptil 12 personer. Her har vi mulighet til å gi spektakulære opplevelsen på fjorden, både sommer og vinter. I periodene november til februar har vi store muligheter for å se noen av verdens største pattedyr, hvalene. Denne tiden på året har fått navnet mørketida, men gir oss et fantastisk lys og en spektakulær himmel. Vi kan også kombinere fjord- og hvalsafari med en tur til Storekorsnes hvor dere får oppleve den mektige kongekrabba.

Vi har også muligheter til å charter større/flere båter på større grupper. I tillegg kan vi kjøre to separate opplegg der vi bytter grupper, slik at alle får de samme rå opplevelsene.

Vi har alt av dresser og utstyr for både å holde dere varme og trygge på tur på fjorden.


Snøskuter

Alta har endeløse vidder som nærmeste nabo. Det betyr muligheter for fantastiske opplevelser på snøskuter på den frosne tundraen. Vi har snøgaranti fra november til mai, og kan på vinterstid oppleve temperaturer ned mot - 30 grader. Kombiner snøskutertur med lunsj på en fjellstue eller hva med isfiske når vårsola har gjort sitt inntog.

Vi stiller med alt av utstyr dere trenger, både dresser, pilkeutstyr og mat/drikke,

Árvu-002.jpg

DSC00154.JPG

Samisk opplevelse 

I Finnmark har vi de autentiske samiske opplevelsen på rekke og rad. Bli med oss på tur og få et innblikk i samisk kultur og historie. Bli med på reinkappkjøring og lassokasting, ta del i et tradisjonelt samisk måltid med bidos i lavvo, samt historiefortelling og joik.


HUNDEKJØRING

Hundekjøring AM.png

Hvorfor dra til Hemsedal når man kan dra til Alta?

…Under 2 timer med fly fra Gardermoen

DSC_4408_preview.jpeg.jpg

Opplev Altafjorden

The Alta fjord .jpg

35805453_2189298961292081_4498366540432801792_o.jpg

OPPLEV SEILAND NASJONALPARK


OPPLEV ØKSFJORDJØKULEN

Synatur_flyveblad_NY-1 - BILDE.jpg

Alta canoyan.jpg

opplev alta canyon


GauW7r2H.jpeg.jpg
Stakeriet Logo Sort.png

Stakeriet Vin & Mathus åpnet i februar 2018 og er et utmerket sted for både festmåltid og en rask lunsj.

R4K9gq2D.jpeg.jpg
S3-jcCf3.jpeg.jpg