Firmatur?

Vi tilbyr varierte opplevelser og pakker til både små og store grupper. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

Contact@nordekspedisjon.no

+47 78 10 20 00


Seim+Maskin2.jpg

Kurs & Konferanse

Vi tilrettelegger for kurs og konferanse, både møte, møtepakker, mat, overnatting og aktiviteter. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi kan ta imot både små og store grupper.

🗓 Hele året


AltenLodgestemningsbilderTSFotoDesign-4441.jpg

Historisk aften på Alten Lodge

Velkommen til vår lavvo på Alten Lodge. Vi tar deg med vekk fra byens larm og til fjellets stillhet. Lavvoen varmes opp med et levende bål, for å få en rolig og koselig atmosfære. Guiden vår vil fortelle deg veldig interessante og spennende historier om Alta, mens du nyter lokalprodusert bidos og noe godt å drikke.

🗓 Hele året


Opplevelsespakke

Opplevelsespakke for grupper og bedrifter. Kombiner både aktiviteter, mat og overnatting. Du bestemmer selv hva pakken skal inneholde. Passer for både store og små grupper. Spør oss gjerne om et tilpasset opplegg til deres gruppe.

🗓 Sommer - Høst


Teambuilding

Teambuilding er å investere i arbeidsmiljø, skape motivasjon og trivsel! Bli med oss på teambuilding og vi garantere latter, god stemning og gode minner! Passer for både små og store grupper. Vi tilpasser programmet etter sesong og størrelsen på gruppa.

🗓 Hele året