Opplevelsespakke for grupper og bedrifter. Kombiner både aktiviteter, mat og overnatting. Du bestemmer selv hva pakken skal inneholde. Passer for både store og små grupper. Spør oss gjerne om et skreddersydd opplegg til deres gruppe.

🗓 Sommer - Høst 2019 // Contact@nordekspedisjon.no // +47 78 10 20 00


Start med:
RIB-tur i Altafjorden

Vi tar dere med på en spennende og innholdsrik tur i indre deler av Altafjord: god stemning, historiefortelling og sjøsprøyt. Vi stiller med dresser, støvler, briller, votter og alt av sikkerhetsutstyr. Ta med varme klær til å ha under dressen og en god lue. Turen er ikke egnet for gravide eller for folk med ryggproblemer.

 • Kapasitet: 2 båter á 12 plasser, totalt 24 plasser. (Større gruppe på forespørsel)

 • Varighet: 1 - 2 timer

 • Pris: Fra 690,- per pers*

  *Pris avhenger av antall deltagere.


Fortsett med:
Middag på Stakeriet

Kombiner RIB-tur med middag på Stakeriet! Etter en spennende tur på fjorden kan det være godt med en skiferplate bestående av pigwings, entrecote, spareribs, kålsalat, maiskolbe, grillede grønnsaker og mye annet godt. Om dere ønsker kan dere få et eget avlukke, skiferstua.

 • Pris: RIB + mat på Stakeriet: Fra 990,- per pers*

  *Pris avhenger av antall deltagere. Inkluderer ikke drikkevarer på Stakeriet.


Avslutt med:
Overnatting på Alten Lodge

Alten Lodge ligger landlig til mellom fjord og fjell, kun 15 minutter utenfor Alta. Lodgen har 9 rom, jacuzzi, badstue, stort oppholdsrom og kjøkken. I tillegg har vi en stor lavvo med ildsted som kan benyttes. I dette tilbudet er det self-service, dere ordner dere selv på lodgen. Oppredde senger, håndkle og utvask er inkludert.

 • Pris: RIB + Stakeriet + Alten Lodge: Fra 1990,- per pers*

  *Pris avhenger av antall deltagere. Inkluderer ikke drikkevarer på Stakeriet eller transport t/r Alten Lodge.


Kan også kombineres med:
Teambuilding

Vi kan organisere artige aktiviteter for dere, inspirert fra mesternes mester, farmen og 71 grader Nord. Vi deler gruppa opp i lag og tester dere innenfor kategoriene logistikk, kreativitet, presisjon etc. Kan kombineres med enkel grillmat og kake & kaffe i lavvo.

 • Varighet: 1 - 2 timer

 • Pris: Fra 390,- per pers*

  *Pris avhenger av antall deltagere. Prisen gjelder kun for teambuilding.

 • Les mer: Teambuilding