DSC_2420_preview.jpeg.jpg

Teambuilding er å investere i arbeidsmiljø, skape motivasjon og trivsel! Passer også utmerket som utdrikningslag.

🗓 Hele året

🕙 1 - 3 timer

Gruppestørrelse: 8 - 30 deltagere

Vi har en rekke forskjellige aktivitetene som ligger å venter på dere! Hvilket lag vinner tautrekking? Hvem klarer å løse puslespillet raskest? Vi har oppgaver som passer for alle, og vi tilpasser opplegget etter gruppens størrelser.

Vi har hentet inspirasjon fra Mesternes Mester, 71 grader Nord og Farmen. Normalt deler vi dere inn i lag og øvelsene vil foregå på Alten Lodge, men andre områder kan også benyttes. Et program med forskjellige øvelser tar mellom 1-2 timer. Det er utmerket å kombinere dette med en lett matbit i varm lavvo, for eksempel wraps eller grillmat. Når lagene har konkurrert i 5-8 øvelser kjører vi på med en finalekonkurranse for vinnerlaget, slik at vi står igjen med kun en vinner.

Pris: fra 390,- per pers.*

*Pris avhenger av antall deltagere. Pris gjelder kun for teambuiding.


IMGP9577.JPG

Lagaktivitet

Det mest vanlige er at vi deler opp gruppa i lag som konkurrerer mot hverandre og samler poeng gjennom 5-8 forskjellige øvelser. Øvelsene og aktiviteter kan justeres i forhold til størrelsen på gruppa. Vinnerlaget møtes til en siste finalekonkurranse. Teambuilding passer fint på grupper med 8 - 30 deltagere.

IMGP9537.JPG

Spennende oppgaver

De aller fleste aktivitetene foregår utendørs. Vi har et bredt utvalg av aktiviteter vi kan benytte oss av innen kategoriene: kunnskap, styrke, ferdighet og presisjon. Vi kan legge opp til krevende og spenstige aktiviteter, eller vi kan lage et opplegg med mer rolige og kjente oppgaver. Uansett hvordan lista legges, blir dette en unik og innholdsrik kveld!

IMGP0041.JPG

Samarbeid

Deltagerne er nødt til å samarbeide godt for å hevde seg i konkurransen. Det gjelder ikke kun å dra i samme retning, men også å finne gode løsninger og utnytte hverandres sterke sider. Lagene må ofte tenke kreativt når de skal løse oppgavene. Det er ikke alltid rå styrke er løsningen på alt. Kanskje er det noen skjulte beskjeder i oppgavebeskrivelsen?

46493670_763874830618398_6640555872441335808_n.jpg

God mat og drikke

Kroppen trenger mat for å yte best. Selv om ikke alle oppgavene innebærer fysisk aktivitet, så trenger også hodet noe energi å jobbe med. Vi ordner maten etter deres ønsker. Om dere vil gjøre det enkelt og greit med bålmat i lavvoen eller om dere vil avslutte kvelden med en 3-retters middag er opp til dere. Vi ordner det meste!


Sett sammen din egen pakke:

Vi kan kombinere teambuilding-øvelser med:

  • RIB-tur på fjorden

  • Enkel matservert i lavvo på Alten Lodge

  • Middag på Stakeriet

  • Middag servert på Alten Lodge med egen kokk

  • Overnatting på Alten Lodge med jacuzzi og badstue

  • Andre aktiviteter som leirdueskyting, gocart, golf og paintball

Blåtur?

Blåtur er et konsept der opplegget blir hemmeligholdt for deltagerne. Deltagerne får med andre ord ikke vite hva de skal gjøre den aktuelle dagen! De får kun vite hva de eventuelt skal pakke med seg. Det er kun personen(e) som er i dialog med oss som har en anelse om hva som kommer til å skje. Dette er med på å gjøre opplegget ekstra spennende og uvissheten gjør at konkurranseinstinktet skjerpes. Vi skreddersyr selvfølgelig aktivitetene til gruppa, sånn at et slik opplegg vil passe for alle, uansett gruppestørrelse, fysisk form og ønsket spenningsnivå.

Praktisk informasjon:

  • De fleste øvelsene vil foregå utendørs, så ta med klær tilpasset årstid og værmelding. På Alten Lodge har vi en stor lavvo som vi bruker til noen av øvelser hvis det er kaldt ute. Værforbehold:Justeringer på programmet kan forekomme.

  • Transport til Alten Lodge er i utgangspunktet noe dere må orden på egenhånd, men vi kan prise dette inn i pakken om ønskelig.

Kontakt:

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat: +47 78 10 20 00 eller contact@nordekspedisjon.no. Du kan også besøke oss i Løkkeveien 33 eller fylle ut kontaktskjemaet under.