TEAMBUILDING

 
 

Gjør noe anderledes og spennede med dine kollegaer!

 

Aktivitetene blir tilpasset gruppa, slik at alle får en minnerik opplevelse. Lokasjonen avhenger av gruppas ønsker og vi har flere villmarkscamper og områder å velge mellom. Ofte flytter vi oss mellom forskjellige steder for å skape variasjon og spenning.

 

DSC_2413_preview.jpeg.jpg
 
IMG_3974.JPG

Er din bedrift ute etter et bedriftsarrangement?

IMG_3968.JPG

Vil du overraske dine ansatte med et morsomt opplegg?

 

TEAMBUILDING

Vi har en rekke oppgaver og utfordringer som ligger å venter på dere. Hvilket lag vinner i tautrekking? Hvem klarer å løse puslespillet raskest? Hva med en duell på leirduebanen eller en runde golf? Vi setter sammen en pakke med aktiviteter til dere avhengig av deres ønsker og sesong. Ta kontakt for en uforpliktende prat.


IMGP9578.JPG

LAGAKTIVITETER

Det mest vanlige er at vi deler opp gruppen i lag som konkurrerer mot hverandre i forskjellige øvelser, og samler poeng utover kvelden. Våre øvelser og aktiviteter kan justeres i forhold til størrelsen på din bedrift. Vi kårer en vinner i løpet av kvelden ved at deltagerne på vinnerlaget møtes til en siste konkurranse. Vinneren vil selfølgelig få en unik premie, i tillegg til heder og ære.

IMGP9536.JPG

SPENNENDE OPPGAVER

De aller fleste aktivitetene foregår utendørs i naturen. Vi har et bredt utvalg av aktivteter vi kan benytte oss av, som kan involvere både vann og ild, kunnskap og styrke, ferdighet og pressisjon. Vi kan legge opp til krevende og spenstige aktiviteter, der gruppa virkelig får testet seg. Eller vi kan lage et opplegg med mer rolige og kjente oppgaver. Uansett hvordan lista legges, så blir dette en unik og innholdsrik kveld!

IMGP9717.JPG

SAMARBEID

Deltagerne er nødt til å samarbeide på flere plan for å hevde seg i konkurransen. Det gjelder ikke kun å dra i samme rettning, men også å finne gode løsninger og utnytte hverandres sterke sider. På enkelte øvelser må man velge ut personer på laget til spesifikke roller. Hvem er smartest? Hvem er sterkest? Hvem er kjappest?

IMGP9674.JPG

KREATIVE LØSNINGER

Lagene må ofte tenke kreativt når de skal løse oppgavene. Det er ikke alltid utholdenhet og rå styrke er løsningen på alt. Det er viktig å høre nøye etter når oppgavene blir gitt, kanskje det ligger noen skjulte beskjeder i oppgavebeskrivelsen? Ofte får man bare utdelt halvparten av det man trenger for å løse oppgaven, og man er nødt til være kreative for å komme i mål.

DSC_7001.jpg

SAMHOLD

Samhold og lagbygging står i fokus. Uansett hva utfallet blir i de forskjellige aktivitetene er målet at gruppa skal komme styrket ut av konkurransen. Et slikt opplegg sørger for at man blir bedre kjent og man oppdager nye sider av hverandre. En slik kveld bygger bånd som er gull verdt når man er tilbake på arbeidsplassen.

1320.jpg

GOD MAT OG DRIKKE

Uten mat og drikke duger deltageren ikke! Vi mener at god mat er viktig for å få en god opplevelse. Det er viktig at deltagerne får noe mat i kroppen før aktivitetene begynner! Selv om ikke alle oppgavene innebærer fysisk aktivitet, så trenger også hodet noe energi å jobbe med. Vi ordner maten etter deres ønsker. Om dere vil gjøre det enkelt og greit med bålmat eller om dere vil avslutte kvelden med en 3-retters middag. Det bestemmer dere, vi ordner det meste!


 

NORD-tur?

Hva er NORD-tur? 

NORD-tur er et konsept der opplegget blir hemmeligholdt for deltagerne. Deltagerne får med andre ord ikke vite hva de skal gjøre den aktuelle kvelden! De får kun vite hva de eventuelt skal ha med seg. Det er kun personen(e) som er i dialog med oss som har en anelse om hva som kommer til å skje. Dette er med på å gjøre opplegget ekstra spennende og uvissheten gjør at konkurranseinstinktet skjerpes. Vi skreddersyr selvfølgelig aktivitetene til gruppa, sånn at et slik opplegg vil passe for alle, uansett gruppestørrelse, fysisk form og ønsket spenningsnivå.

KURS OG KONFERANSE?

Vi er også behjelpelig med å tilrettelegge for kurs og konferanse. Hva med å kombinere et kurs med et kveldsarangement og god mat? Vi ordner konferanselokaler, mat og aktivitet, samt overnatting hvis det er ønskelig. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

KONTAKT

Høres dette interessant ut? Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud:

  • contact@nordekspedisjon.no

  • 909 83 186

Send oss en melding i dag, så skreddersyr vi et opplegg for din gruppe!

Navn *
Navn
 
IMGP0279.JPG
IMGP0064.JPG

Humøret e på topp!! NORD ekspedisjon levere med artige aktiviteta som vi slett ikke forventa! Bygge flåte av papp og teip!

KRISTINA HANSEN 01.09.2017

IMGP8232.jpg

Helt rått opplegg dem fiksa!!

MICHAEL 16.09.2017

IMGP0160.JPG

"Jeg og resten av mine kollegaer vil rose dere for et kjempebra opplegg! noe for enhver smak! Kommer definitivt til å tipse andre om dere"

LINDA 19.11.2017

DSC_2420_preview.jpeg.jpg
DSC04397.JPG
DSC04715.JPG

Engasjerte de for å lage et opplegg med møte, teambuilding aktiviteter, matservering og overnatting. Vi fikk et topp opplegg!

DANIEL 18.09.2017

Alta canoyan.jpg
DSC04385.JPG

Hadde en sosial sammenkomst med jobben, kjempeopplegg med tur, aktiviteter, og ikke minst fantastisk mat

VIGGO 03.11.2017